pvc ograda optimizacija sajta

Optimizacija i izrada sajta | pvcograda.com

Optimizacija sajta za relativno noviji proizvod na tržištu – pvc ograda. U julu 2011. godine napravljena je prva verzija sajta. Za web dizajn i izradu sajta imao sam u potpunosti odrešene ruke i sproveo sam ga po svojoj zamisli od početka do kraja. Potpuna sloboda u radu je rezultirala i odličnim rezultatima. Najpre izabran je domen koji već svojim nazivom mora doneti mesto na prvoj strani google, ali da samo izbor domena nije dovoljan videćete ako pogledate kao se kotira sajt za izradu nameštaja od punog drveta jer pored dobrog izbora domena ima nešto i u znanju optimizacije sajta za pretraživače. Naime mnogi koji su u domenu uključili reči kreveti i nameštaj od punog drveta su ispod nas

Pre nego što se odlučio za izradu sajta klijent je isklčuvio svoje proizvode prodavao preporukom, kao i preko mreže posrednika širom Srbije. Takva prodaje je nakon prve godine stala, napravili smo prezentaciju i postavili je tačno 1. jula 2011. godine. U početku nije bila urađena optimizacija sajta, svrha sajta je bila da kada neko nazove gazdu on im objasni da mogu da pogledaju na web sajtu kako izgledaju njegove ograde, ali ni to nije dalo ni približno rezultate kakve ima danas. U decembru 2011. godine upoznao sam Dejana Viduku koji mi je predložio da izvršim neke izmene na sajtu i uputio me u osnove seo optimizacije sajta, što me je zainteresovalo da je počnem intenzivno proučavati. Izvršio sam prepravke na sajtu i optimizovao ključne reči i fraze tako da se pvcograda.com po većini ključnih reči nalazi na prvom ili na drugom mesti google pretraživača. Rezultat je da klijent isklučivo prodaje ogradu na pozive i kontakte sa prezentacije. Iako ima 20 centi veću cenu po komadu od konkurencije ubedljivo je prvi po prodaji. Čak se odlučio i da zaštiti svoj industrijski dizajn kao intelektualnu svojinu.

Da dodamo i jednu promenu nakon rada na optimizaciji sajta za ključnu reč pvc ograde 31.10. 2012. probili smo se na prvo mesto, tako smo sada prvi za većinu ključnih reči.

Pored optimizacije sajta za glavni proizvod, odlično se kotira i ključne reči cevi za plastenike i pvc podne lajsne, smerokaze i lajsne za HACCP standard.

no images were found

Nakon što ste pogledali ovih nekoliko naših radova pravi je trenutak da nas kontaktirate

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *