auto-delovi-ford

Optimizacija i izrada sajta autodeloviford.rs

Sajt napravljen za prodaju polovnih auto delova za ford. Optimizacija sajta će morati malo da potraje jer je konkurencija za ključnu reč polovni auto  delovi je tu i tamo.  Izrada web sajta je  u wordpress – u, a da bih ga uradio morao sam malo da proučim i delove auta, odnosno fordova, jer sa tekstom treba da postignem bolje rezultate od konkurencije, pa tek onda da idemo na off page optimizaciju. Prvo i osnovno pravilo je da relevantan i kvalitetan tekst – dobra optimizacija sajta.

auto-delovi-ford
auto-delovi-ford

05.12.20012. Nakon samo tri dana kako sam pretraživačima dozvolio da indeksiraju saijt i indeksiranih za sada dve stranice za većinu ključnih reči sajt se već nalazi na prvoj strani Google pretraživača, što znači da je „muka“ oko teksta dala rezultate. Optimizacija sajta daje već dobre rezultate.

Optimizacija sajta donosi veći broj poseta

Posle mesec dana, evo početkom januara sajt ima preko 200 poseta dnevno, auto delovi idu kao alva, gazda je zadovoljan, dobio je po minimalnoj ceni pristup ogromnom tržištu, čak prodaje delove i u regionu. E sada što optimizacija sajta ne može da se naplati ni približno kao u inostranstvu pročitajte u članku seo srbija i cene.

Uostalom proverite i sami kako izleda optimizacija i izrada sajta http://autodeloford.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *